Gå till navigation Gå till innehåll

Press

181023_Konstmuseetinorr1_E-S.jpg

På den här sidan samlar vi information till yrkesverksamma inom press och media. Konstmuseet i Norr skickar löpande ut pressmeddelanden när något nytt är på gång i vår verksamhet.

För att anmäla dig till våra pressutskick kan du skicka ditt namn, e-postadress och gärna vilken redaktion du jobbar för till info@konstmuseetinorr.se

DATA FREE ZONE – PRESSKIT


Via länken nedanför kan du som är journalist ladda ner bilder som får användas vid redaktionella sammanhang vid rapportering om konstprojektet Data Free Zone på Konstmuseet i Norr. Observera att bilderna ej får användas i allmän rapportering om Konstmuseet i Norr eller i andra redaktionella eller kommersiella sammanhang. Vid osäkerhet om bildanvändning, vänligen kontakta Konstmuseet i Norr.

Ladda ner presskit för Data Free Zone.

RÖSTER FRÅN ARKTIS – PRESSKIT


Via länken nedanför kan du som är journalist ladda ner bilder som får användas vid redaktionella sammanhang vid rapportering om utställningen Röster från Arktis på Konstmuseet i Norr. Observera att bilderna ej får användas i allmän rapportering om Konstmuseet i Norr eller i andra redaktionella eller kommersiella sammanhang. Vid osäkerhet om bildanvändning, vänligen kontakta Konstmuseet i Norr.

Ladda ner presskit för Röster från Arktis

ÖVRIGA PRESSBILDER

Du är välkommen att kontakta oss för att få tillgång till pressbilder. Bilderna får användas av press och media i samband med rapportering om Konstmuseet i Norr.

Selma Green, länskonstmuseichef, Konstmuseet i Norr.
Ladda hem denna bild i högupplöst format.

Kontaktperson

Selma green 

LÄNSKONSTMUSEICHEF
0980-755 06
info@konstmuseetinorr.se